Yellowbrick start met WhatsApp

Yellowbrick start met WhatsApp
  • 12 januari 2016
  • Redactie

Yellowbrick start vanaf vandaag een pilot met het servicen van klanten via WhatsApp. Door middel van dit kanaal kunnen zij vragen stellen aan en opmerkingen delen met de aanbieder van mobiel parkeren. De proef duurt twee maanden.

‘WhatsApp sluit goed aan bij onze persoonlijke benadering’, stelt Emmy Huiskamp, manager marketing en communicatie bij Yellowbrick. ‘WhatsApp als extra contactmogelijkheid betekent dat wij onze klanten nog gemakkelijker, persoonlijker en sneller kunnen helpen.’ Vragen kunnen onder meer gaan over parkeertransacties, zonecodes of facturen. In verband met privacyrichtlijnen zullen klanten die persoonsgegevens opvragen eerst geïdentificeerd worden. In die gevallen neemt Yellowbrick telefonisch contact op.

Afgelopen zomer gaf Yellowbrick reeds aan te werken aan de verbetering van zijn klantenservice. Toen nam de aanbieder van mobiel parkeren de contactcentermanagementoplossing van Contact Center Live in gebruik, respectievelijk om klantcontacten te kunnen routeren en klantherkenning in te voeren.

comments powered by Disqus