Klantcontactcarrièredag om agents te werven

Klantcontactcarrièredag om agents te werven
  • 26 mei 2016
  • Redactie

In het stadhuis van Eindhoven vindt op dinsdag 21 juni 2016 de Klantcontactcarrièredag plaats. Daar hopen werkgevers in contact te komen met werkzoekenden. De organisatoren zijn de gemeente Eindhoven, KPN, Talent4Service, Timing, Sitel en het UWV Brabant.

Werkgevers uit de regio Eindhoven willen die dag kennismaken met bekend en onbekend aanbod van werkzoekenden, schoolverlaters en baanveranderaars. Klantcontactcenters en uitzendbureaus vinden het namelijk steeds lastiger om de juiste klantcontact-agents te werven in de regio Eindhoven.

Om die reden heeft UWV Brabant rondetafeldiscussies georganiseerd samen met de vijf partners. De conclusie is dat het imago van het vak omhoog moet en dat men via andere kanalen en andere doelgroepen moeten gaan werven.

Speeddates
Die dag presenteren werkgevers zichzelf in een stand, en nemen ze deel aan speeddates die worden georganiseerd. Er zijn drie shifts: van 10.00-11.30 uur, 12.00-13.30 uur en 14.00-15.30 uur. Het evenement is vooral bedoeld voor werkzoekenden in de gemeente Eindhoven, het UWV Noord Brabant, schoolverlaters, onderwijsinstellingen en contactcenter werkgevers. Inschrijven kan via klantcontactcarrieredag.nl.

 

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link