Quattro stagioni bestellen per sms

Quattro stagioni bestellen per sms
  • 12 July 2016
  • Redactie

Domino’s Pizza stelt sinds deze week klanten in Nederland in staat om via sms hun favoriete pizza’s te bestellen. Introducties in de Verenigde Staten en Australië gingen hieraan vooraf.

Door een sms te sturen naar 3669 met hierin de tekst ‘pizza’ of de pizza-emoji wordt de bestelling binnen dertig seconden doorgevoerd, waarna de zogenoemde Dominoids in de dichtstbijzijnde vestiging van de betreffende klant aan de slag gaan. Domino’s zegt in Nederland het eerste (bezorg)restaurant te zijn dat een dergelijke functionaliteit aan klanten aanbiedt.

Tech
André ten Wolde, ceo van de pizzaketen, vindt dat gebruiksvriendelijkheid en klantgemak steeds belangrijker wordt. Per sms bestellen is daar een heel goed voorbeeld van, meent hij. ‘'We hebben bewust gekozen voor bestellen per sms, omdat we een zo breed mogelijk publiek willen aanspreken en hierdoor ook klanten zonder smartphone kunnen bestellen. Zo kunnen we nog meer pizzaliefhebbers van dienst zijn!’

Technologie geniet veel aanzien binnen de pizzaketen. Zo gaat bezorgrobot DRU vanaf eind augustus de campus van Universiteit Twente onveilig maken door zelfstandig pizza’s te bezorgen, terwijl eerder al de app werd voorzien van spraakherkenning.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link