Real-time videosupport voor webshops

Real-time videosupport voor webshops
  • 12 July 2016
  • Redactie

Eilie introduceert WeSeeDo, real-time videosupport via de webbrowser. Volgens de ontwikkelaar geeft de op WebRTC gebouwde oplossing ‘webcare letterlijk een gezicht’ en betreft het een primeur in Nederland.

‘Online consumenten verwachten anno 2016 real-time klantenservice zonder dat ze daarvoor weer een extra applicatie moeten downloaden. WeSeeDo maakt dit mogelijk en geeft webcare zo letterlijk een gezicht. Non-verbale communicatie helpt enorm om twijfelende online kopers te overtuigen. Niet voor niets wordt WebRTC wereldwijd beschouwd als een revolutie binnen digitale communicatie’, valt te lezen in het persbericht over de introductie.

Videogesprek
De genoemde videosupportoplossing kan op iedere webpagina binnen een website of webshop worden geactiveerd. Speciale software downloaden hoeft niet; via een button kunnen online bezoekers direct een videogesprek starten. ‘Wel moet de gebruikte browser WebRTC ondersteunen. Momenteel zijn dit Chrome en Firefox’, benadrukt Iebele Otten, eigenaar van Eilie. De expert in digitale communicatie focust zich in deze fase met name op de segmenten e-commerce, advies en support. ‘Voor ontwikkelaars is een API beschikbaar. Op basis hiervan kunnen zij zelf producten realiseren. Zo bedienen we een brede doelgroep met vernieuwende WebRTC-oplossingen’, stelt Otten.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link