Goud Uberconnected voegt Icemedia toe aan portfolio

Goud Uberconnected voegt Icemedia toe aan portfolio
  • 09 mei 2017
  • Redactie

Social media- en merkactivatiebureau Goud Uberconnected neemt het in Amsterdam gevestigde digitale bureau Icemedia over. Laatstgenoemde club blijft zelfstandig opereren en oprichter Sven Rusticus blijft eveneens aan als managing director hiervan.

‘Er was een grote behoefte én klantvraag om ons dienstenportfolio uit te breiden. Vooral op het gebied van bredere merkactivatie, social media en communitymanagement’, licht Rusticus toe. Hij vervolgt: ‘Als Icemedia hebben we nu direct toegang tot alle merkactivatie en social media specialisten en faciliteiten, die we geïntegreerd kunnen aanbieden aan onze klanten.’ Icemedia heeft 15 medewerkers en werkt onder meer voor Gamma, ING, Douwe Egberts, Center Parcs en KLM.

Digitale versterking
Brian Hirman, managing partner van Goud Uberconnected, is logischerwijs content met Icemedia, dat hij beschouwt als ‘een gezond digitaal bureau met een mooie geschiedenis, mooie klanten en dito werk’. ‘Met Icemedia hebben we nog meer digitale kennis en skills binnen handbereik beschikbaar voor de ontwikkeling van digitale campagnes. Zowel creatief als op technisch vlak voegen ze veel waarde toe.’

De intentie is om Icemedia op korte termijn in het Olympisch Stadion te huisvesten, waar Goud Uberconnected reeds gevestigd zit.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link