€ 500.000 extra voor Gaiku

€ 500.000 extra voor Gaiku
  • 15 mei 2017
  • Redactie

De Nederlandse start-up Gaiku ontvangt in korte tijd opnieuw € 500.000 van Jasper de Rooij. Het investeringsgeld van oprichter van telecomaanbieder Simpel is bedoeld om de internationale doorbraak van de betreffende clouddienst te versnellen.

‘Ik geloof in de visie van Jasper Meerding (oprichter Gaiku en ceo van ContactCare, red.). Hij is een enthousiaste en gedreven ondernemer die heeft laten zien mooie bedrijven te kunnen opbouwen. Ik ondersteun hem graag financieel en met advies om zijn ambitie waar te maken’, licht De Rooij het besluit voor zijn nieuwe kapitaalinjectie toe. Meerding is op zijn beurt dankbaar voor het vertrouwen. ‘Ik zie dit ook als een kroon op onze samenwerking die inmiddels al bijna 10 jaar oud is.’ Met de hulp van De Rooij zegt hij mensen te gaan ‘redden uit vergaderingen’.

VS
Gaiku maakt vergaderingen (zowel remote als lokaal) efficiënter en gemakkelijker door video, agenda, notulen en bijvoorbeeld stemrondes te combineren in één applicatie. De tool, die werkt als een gids, coacht en begeleidt gebruikers naar vergaderingen.

Onder meer ContactCare, SimpledCard en Simpel gaan de clouddienst toepassen. Deze zomer wil de start-up de intelligente vergaderapplicatie aan 100 bedrijven leveren. We zien vooral in Amerika kansen om te groeien en internationaal voet aan de grond te krijgen’, aldus Meerding.

comments powered by Disqus