BSG Contact neemt Search & Results over

BSG Contact neemt Search & Results over
  • 08 november 2017

Klantcontactspecialist BSG Contact heeft de activiteiten van telemarketingbedrijf Search & Results overgenomen. Doel is om de marktpositie verder uitbouwen, zo stellen de partijen in een persbericht.

BSG, dat in 1964 werd opgericht als telesalescenter van het mediaconcern Wegener, is naar eigen zeggen 'het oudste callcenter van Nederland'. ‘Voor onze activiteiten in Nederland waren we op zoek naar een uitbreiding van het dienstenpakket. De dienstverlening van Search & Results sluit dan ook heel mooi aan op de activiteiten van BSG’, aldus ceo Marc-Derek Schönberger.

Doorgroeien
De directeur van de overgenomen partij, André Hagelen, stelt dat zijn bedrijf een ‘glazen plafond’ had bereikt. ‘Daarom ben ik blij met de overname en ben ik ervan overtuigd dat we binnen de BSG Group de komende jaren sterk kunnen doorgroeien.’ Search & Results bedient organisaties in de telecom, IT, leisure, HR, een uitzendbureau en diverse koffiemerken, zo stelde toenmalig contactcentermanager Farah Anzar vorig jaar in een interview met CustomerFirst.

In de komende tijd wil BSG de ‘bewezen succesformule’ van Search & Results verder uitbouwen. ‘BSG beschikt over een goede marktpositie, bekwame en enthousiaste medewerkers, een groot klantenbestand en betrouwbare leveranciers. Met deze overname zal BSG nieuwe kansen benutten om de marktpositie nog verder uit te bouwen.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link