Canadese investeerders geloven in Nederlandse startup Flow.ai

Canadese investeerders geloven in Nederlandse startup Flow.ai
  • 08 februari 2018

De Nederlandse startup Flow.ai, ontwikkelaar van chatbotsoftware, is geselecteerd voor het Techstars acceleratorprogramma in Toronto. ‘De combinatie van UX-design en sterke machine learning die Flow.ai biedt is precies wat artificial intelligence nodig heeft op dit moment’ stelt Sunil Sharma, managing director van Techstars Toronto. Geselecteerden ontvangen bij aanvang van het programma direct € 100.000 van een groep Amerikaanse en Canadese investeerders.

‘Deze selectie betekent dat we onze naam internationaal kunnen vestigen’, duidt mede-oprichter Sander Wubben. ‘Het mentorschap dat Techstars biedt zal ons businessmodel aanscherpen. Deze stap geeft ons de gelegenheid om snel te groeien en voet aan de grond te krijgen in Noord-Amerika.’ Grote namen hebben zich reeds gevestigd in de grootste stad van Canada. Zo heeft Google er meerdere onderzoeksinstituten gevestigd en is het lab van Uber voor zelfrijdende auto’s daar te vinden.

Flow.ai, een platform om slimme conversational AI (voice interfaces en chatbots) te bouwen via een drag & drop-interface, is begin 2016 opgericht en bestaat uit mede-oprichters Gijs van de Nieuwegiessen, Murat Ozmerd en Wubben.

Lees hier de bijdrage van de Tilburgse startup aan onze rubriek RobotFirst in april vorig jaar.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link