Jabra introduceert nieuwe headset Engage

Jabra introduceert nieuwe headset Engage
  • 17 april 2018

Headsetontwikkelaar Jabra brengt een zakelijke headset - Engage - op de markt die mobiliteit moet bieden voor medewerkers en hun klanten. Klantcontactprofessionals kunnen mede door de geluidsonderdrukkende microfoons gesprekken voeren in rumoerige ruimtes, belooft de fabrikant.

De producent brengt naar eigen zeggen de meest krachtige, professionele en draadloze headset op de markt. Jabra speelt met het product in op de veranderende klantreis, waarin automatisering een steeds groter wordende rol speelt.

Privacywaarborg
Jabra speelt tevens in op de behoefte aan privacybescherming van bedrijven en hun klanten. In de headset zijn een aantal nieuwe functionaliteiten ingebouwd die de privacy van bedrijven en klanten moeten waarborgen, waaronder encryptiefuncties en ‘physical assisted pairing’, wat ervoor zorgt dat de headset is gekoppeld aan zijn basisstation.

Jabra’s ceo, René Svendsen-Tune, licht toe dat er in een bedrijf altijd medewerkers zijn die actief bezig zijn met de communicatie met bijvoorbeeld klanten. ‘Al deze rollen kunnen nu gebruikmaken van de Engage-serie, om ieder gesprek te verbeteren aan beide kanten van de lijn.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link