Microsoft biedt zakelijke AI-cursus

Microsoft biedt zakelijke AI-cursus
  • 14 maart 2019
  • Redactie

Techgigant Microsoft lanceerde deze week de AI Business School. Casestudies en gratis instructievideo’s moeten bedrijven helpen om een slag te slaan op het vlak van kunstmatige intelligentie.

Met de lancering van de AI-training volgt de techreus de trend om bedrijven en individuen klaar te stomen om succesvolle AI-strategieën te ontwerpen en te implementeren. Zo ging in december 2018 de Nationale AI-cursus van start: een gratis online cursus waar iedere Nederlander terecht kan om zijn of haar kennis uit te breiden op het gebied van kunstmatige intelligentie. Anderzijds is de AI Business School het gevolg van drie jaar aan klantgesprekken, wat volgens Microsoft een onderscheidend is van andere aanbieders van AI-trainingen.

Zakelijk leiders
Volgens de vicepresident van AI marketing en productization Miltra Azizirad is de organisatie inmiddels bedreven in het bouwen van oplossingen die gebruik maken van algoritmes. ‘De AI Business School is geboren uit de gedachte om zakelijk leiders te helpen de AI-transformatie binnen hun bedrijf te helpen vormgeven, maar ook om hun rol als leiders opnieuw vorm te geven’, licht Azizirad toe.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link