Avaya vindt partner in RingCentral

Avaya vindt partner in RingCentral
  • 6 november 2019
  • Redactie

RingCentral, aanbieder van enterprise cloudcommunicatie- en contactcenteroplossingen, en technologiebedrijf Avaya zijn een strategische samenwerking aangegaan. Samen introduceren ze een nieuwe oplossing, die naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020 zal worden gelanceerd.

‘Avaya Cloud Office is een belangrijke stap in onze transformatie naar een cloud first-bedrijf. We geloven dat de toevoeging van deze UCaaS-oplossing aan ons portfolio een belangrijk onderscheidend element is dat klanten een soepele reis naar cloudcommunicatie biedt’, verklaart Jim Chirico, president en ceo van Avaya. Op zijn beurt geeft Vlad Shmunis, oprichter en ceo van RingCentral, te kennen dat het zijn doel is ‘om de kracht van de cloud naar meer enterprise-klanten te brengen’. ‘Wij zijn enthousiast over de voordelen die dit partnerschap op de lange termijn zal opleveren voor klanten en partners, en over de groei die het naar verwachting voor onze beide bedrijven zal opleveren.’

RingCentral draagt naar verluidt $500 miljoen bij aan zijn partnerschap met Avaya. Laatstgenoemd bedrijf ging eerder dit jaar nog een partnerschap aan met Google.

comments powered by Disqus