Financiële boost voor Milkymap

Financiële boost voor Milkymap
  • 21 januari 2020
  • Redactie

Customer journey mapping-platform Milkymap heeft twee investeerders gevonden in de vorm van Coos Keijser (mede-oprichter en voormalig managing partner van CMotions) en Edwin Prijden (oud-directielid van HeadFirst). Naast de financiële injectie neemt dit duo ook plaats in een adviesraad.

De actuele investeringsronde zorgt ervoor dat Milkymap een nieuwe groeifase ingaat en dat er ruimte komt voor innovatie. Het team wordt uitgebreid met consultants, developers, UX-designers en een nieuw kantoor in startup community B.Amsterdam. Het bedrijf startte een jaar geleden met het visualiseren van customer journeys en gaat nu richting datagedreven customer experience management (CEM) en het ondersteunen van grote (inter)nationale organisaties. ‘We concurreren niet alleen met customer journey mapping-software, maar ook met customer journey orchestration-software’, stelt Olf Uineken, mede-oprichter en CTO van Milkymap.

Zijn compagnon Danny Peters laat aanvullend weten dat alle activiteiten, methoden en klanten van consultancybureau Conexeperience door Milkymap worden overgenomen. ‘We kijken er naar uit om versneld te groeien als gehele organisatie en we zijn erg verheugd met het vertrouwen en inbreng van de investeerders’, besluit Peters.

comments powered by Disqus