Sunweb Group speelt in op reizigersbehoeften

Sunweb Group speelt in op reizigersbehoeften
  • 11 augustus 2020
  • Redactie

Reizigers van Eliza was here en Sunweb kunnen vanaf deze week gebruikmaken van de Vakantiedokter: een initiatief van Sunweb Group waarmee reizigers vanaf hun vakantiebestemming een e-consult kunnen aanvragen met een Nederlandse huisarts.

Vanaf deze week is de service beschikbaar in de apps van reisoperators Eliza was here en Sunweb. Moederbedrijf Sunweb Group wil hiermee reizigers een hart onder de riem steken en met een veilig gevoel op vakantie laten gaan. De consults vinden plaats in een beveiligde omgeving, waar de arts op afstand 24 uur per dag een diagnose kan stellen of advies kan geven aan de reiziger. ‘We vinden het belangrijk dat onze reizigers volledig zorgeloos op reis gaan’, aldus Tim van den Bergh (CCO bij Sunweb Group).

Baanbrekend
‘Samen met AXA Partners Benelux nemen we de zorgen weg. Wij werkten al langer samen aan de ontwikkeling van deze in-app service, maar het proces kwam door de wereldwijde coronapandemie in een stroomversnelling terecht.’ Joeri Marien, sales- en marketingdirecteur bij AXA Partners Benelux reageert reizigers te garanderen dat er altijd Nederlands medisch advies beschikbaar is. ‘Deze innovatieve en impactvolle dienstverlening is baanbrekend binnen het veranderde kader van de reissector en een sterk initiatief om reizigers met een veilig gevoel op vakantie te laten gaan.’

Qatar Airways kwam deze week ook met het statement reizigers een volledig ontzorgde en veilige reis te willen garanderen.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link