CZ slaat aan het videobellen

CZ slaat aan het videobellen
  • 21 januari 2021
  • Redactie

Zakelijke klanten van CZ kunnen sinds kort videobellen met zakelijke adviseurs. Werkgevers die meer informatie willen over een collectieve verzekering of CZ Bedrijfszorg, kunnen direct via de website van de zorgverzekeraar een videogesprek inplannen.

Door het aanbieden van videobellen zegt CZ het voor haar zakelijke klanten eenvoudig te maken om – ook tijdens de pandemie – persoonlijk met een adviseur in gesprek te komen. Een videogesprek zou door verzekeringsklanten over het algemeen worden ervaren als een persoonlijker kanaal dan een telefoongesprek. Ook maakt schermdelen het makkelijker om complexe onderwerpen uit te leggen via video dan tijdens een fysieke afspraak volgens de zorgverzekeraar.

Tijdsbesparing
Videobellen of beeldbellen helpt de B2B-adviseurs van CZ om tijd te besparen en zakelijke klanten betere service te verlenen. Voorheen gingen adviseurs persoonlijk langs bij zakelijke accounts voor een fysieke afspraak. Met een videogesprek besparen ze nu veel reistijd, en kan hetzelfde aantal adviseurs meer klanten bedienen.

‘Videobellen is erg gebruiksvriendelijk voor onze zakelijke klanten. En omdat we met 24sessions de klantreis op maat kunnen maken - met ons eigen logo en domein - zorgen we voor een vertrouwde ervaring bij de klant. Bovendien maken geïntegreerde boekingsformulieren het heel makkelijk om videobellen actief te promoten als nieuw contactkanaal op onze website’, aldus Evi Levels, Teamleader Zakelijk bij CZ.

Lees ook: Menzis maakt videobel-debuut

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link