Hogeschool Utrecht gaat samenwerken met het Institute for Service Leadership

Hogeschool Utrecht gaat samenwerken met het Institute for Service Leadership
  • 12 July 2021
  • Peter van Woensel Kooy

Op 30 juni 2021 hebben het Institute for Marketing & Commerce van de Hogeschool Utrecht en het Institute for Service Leadership een intentie-overeenkomst getekend om te komen tot een structurele samenwerking op het gebied van post-initieel onderwijs.

Door samen te gaan werken met het ISL beoogt het Institute for Marketing & Commerce van de Hogeschool Utrecht een ‘life-long-learning’ aanbod te creëren voor studenten die een bachelor of master opleiding hebben gevolgd in commerciële economie, bedrijfskunde of ICT.

Het Institute for Service Leadership (ISL) is opgericht in 2014 met als doel om wetenschappelijke kennis meer toegankelijk te maken voor de beroepspraktijk en om praktische kennis toegankelijk te maken voor de wetenschap. Het ISL organiseert postdoctorale opleidingen op het gebied van marketing, klantbeleving, digitale transformatie en leiderschap. De opleidingen worden verzorgd door topwetenschappers van verschillende Nederlandse universiteiten en hogescholen.

Door samen te werken met het ISL heeft het Instituut voor Marketing en Communicatie van de HU een aanbod van postdoctorale opleidingen voor oud-studenten, kunnen de opleidingen van het ISL door docenten, onderzoekers en stafmedewerkers van de HU gebruik worden om hun kennis op bepaalde terreinen verder te ontwikkelen. De kennis die door de bij het ISl aangesloten docenten wordt aangereikt, is op academisch niveau. De opleidingen zijn daarom bij uitstek geschikt voor alumni en docenten die na een bachelor of master-studie hun kennis willen opfrissen en weer even de collegebanken in willen.

Het ISL hoopt met deze samenwerking toegang te krijgen tot een belangrijke doelgroep van potentiële deelnemers, maar kan daarnaast ook gebruik gaan maken van de binnen de HU beschikbare onderwijskundige kennis en ervaring. Met de kennis en ervaring die bij HU docenten aanwezig is, wordt het mogelijk in de toekomst meer praktijkgerichte opleidingen aan te bieden.

Oud-studenten en medewerkers van de HU kunnen al vanaf augustus deelnemen aan de opleidingen van het ISL tegen een sterk gereduceerd tarief. Meer informatie over de opleidingen van het ISL en hoe hiervoor aan te melden is te vinden op de site van het Institute for Service Leadership.
(PvWK, foto: Fauxels from Pexels)
 

Meer info klik hier.

 

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • Reacties
  • Link