Inschrijving DDMA EMAS Awards 2022 geopend

Inschrijving DDMA EMAS Awards 2022 geopend
  • 3 maart 2022
  • Redactie

De inschrijving van de nieuwe DDMA EMAS Awards (voorheen DDMA E-mail Awards) is geopend. Er kan deelgenomen worden in vijf categorieën: Innovation, Optimization, Design, Young Talent en de Battle of the Agencies

De vakjury van de competitie op het gebied van E-mail Marketing Automation bestaat uit experts vanuit verschillende hoeken van de datadriven marketingindustrie: Joris de Bruijne (SOLVM), Niels Gleditzch (Albert Heijn), Alexandra Stuij (DPG Media), Jordie van Rijn (EmailMonday), Liz Roetert Steenbruggen (Nationale Postcode Loterij), Nienke Bruggeman (Little Rocket), Kevin Duijndam (Air France-KLM), Wilbert Heinen (Centraal Beheer), Roxsane Maxwell (Zingo Pow), Jos Meijer (In Good Company), Nienke Bruggeman (Little Rocket) en Joris Balkema (Just Eat Takeaway).

Deadlines voor inschrijving DDMA EMAS Awards 2022

25 maart vóór 17:00: Battle of the Agencies

6 april vóór 17:00: Young talent

20 april vóór 17:00: Optimization, Innovation en Design

Air Miles is opdrachtgever voor de Battle of the Agencies

De Battle of the Agencies staat ook dit jaar weer op het programma. In deze competitie strijden bureaus om wie de beste e-mailcampagne maakt voor opdrachtgever Air Miles. Bureaus kunnen uiterlijk op 25 maart een motivatie indienen om mee te doen. Air Miles beoordeelt de motivaties anoniem en selecteert drie bureaus voor deelname. Vorig jaar viel 100%EMAIL in de prijzen met hun campagne voor DPG Media.

Over de DDMA EMAS Awards

De DDMA EMAS Awards (voorheen DDMA E-mail Awards) worden, na de twee losstaande edities van 2020 en 2021, dit jaar weer live uitgereikt, tijdens de DDMA EMAS, die plaatsvindt op donderdag 23 juni in de Kromhouthal in Amsterdam. Het event is een initiatief van DDMA, de branchevereniging voor data en marketing, en wordt georganiseerd door de DDMA Commissie E-mail. Tickets zijn te koop via emas.nu.

Aanmelden kan via: emas.nu/awards. De uitreiking vindt plaats tijdens de DDMA Email Marketing Automation Summit op 23 juni in de Kromhouthal in Amsterdam.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • Reacties
  • Link