Salesforce-specialist Appsolutely overgenomen

Salesforce-specialist Appsolutely overgenomen
  • 6 september 2022
  • Redactie

Valtech neemt de Nederlandse Salesforce-specialist Appsolutely over. Dit is al de zevende overname dit jaar en volgt op recente overnames in Latijns-Amerika. Valtech versterktt hiermee de positie als marktleider op het gebied van bedrijfstransformatie met behulp van Salesforce.

Het in Utrecht gevestigde Appsolutely helpt bedrijven en organisaties bij het versnellen van hun business met Salesforce. Het bedrijf heeft het hoogste partnerniveau en beschikt over 250 certificeringen. 'Met deze overname worden we relevanter dan ooit binnen het Salesforce-ecosysteem. Hierdoor kunnen we zowel onze ambities als onze capaciteiten wereldwijd vergroten, nu we ook toegang krijgen tot exceptionele capaciteiten op het gebied van strategie, UX en design', zegt Floor Knoups van Appsolutely.

'Als onderdeel van Valtech zijn we nog beter in staat om onze klanten te ondersteunen bij hun totale transformatietraject, van strategie en ontwerp tot de implementatie van innovatieve en toekomstvaste gebruikerservaringen', vult Jaap Branderhorst, Managing Director van Appsolutely aan.

Dankzij de bekroonde specialisatie van Appsolutely op het gebied van Salesforce Sales & Service Cloud, Experience Cloud, B2B Commerce, Platform en AppExchange, gaat het bedrijf een sleutelrol spelen bij de verdere groei van het wereldwijde Salesforce-ecosysteem van Valtech. Appsolutely ondersteunde digitale transformaties in tal van sectoren, waaronder de verwerkende industrie, de groothandel en handelslogistiek.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • Reacties
  • Link