Complimenten contact centrum voor Nationale complimentendag

Complimenten contact centrum voor Nationale complimentendag
  • 1 maart 2023
  • Ryan Baij

Tempo-Team opent op Nationale Complimenten Dag het ‘Complimento Contactcenter’, een contact center waar heel werkend Nederland complimenten voor een collega kan insturen.

Deze complimenten geeft Tempo-Team vervolgens via diverse mediakanalen een podium en een groot bereik.

Het doel van de actie is om complimenten met extra impact te laten binnenkomen bij de ontvangers en heel Nederland aan te sporen om ook collega’s te complimenteren. Vanaf vandaag kunnen mensen een compliment voor een collega delen. Dat kan via WhatsApp (+31850876352) en via de social media kanalen van Tempo-Team: Instagram, Facebook en TikTok. Gedurende de maand maart deelt Tempo-Team een selectie van deze complimenten via Digital Out of Home (DOOH), radio en de social media kanalen van Tempo-Team. 

Werkplezier
Uit onderzoek (n=2500) blijkt dat 31% van de werknemers ongeveer maandelijks een compliment aan een collega geeft, 15% doet dit minder dan maandelijks en 10% van de werknemers zelfs helemaal nooit. Tempo-Team zet zich in voor meer complimenten op de werkvloer. Dit geeft namelijk het werkplezier een boost. Met deze activatiecampagne maakt Tempo Team de complimenten zichtbaar, ook is de campagne bedoeld als inspiratie en stimulatie voor werknemers om elkaar vaker complimenten te geven.

Nationale Complimentendag vindt ieder jaar op 1 maart plaats.

comments powered by Disqus