Zoho viert mijlpaal van 100 miljoen gebruikers

Zoho viert mijlpaal van 100 miljoen gebruikers
  • 5 september 2023
  • Redactie

Technologiebedrijf Zoho maakt vandaag bekend dat het inmiddels 100 miljoen gebruikers bedient met ruim 55 bedrijfsapplicaties. Het is het eerste SaaS-bedrijf dat erin is geslaagd om deze mijlpaal zonder externe financiers te bereiken.

Door haar voortdurende focus op de ontwikkeling van toegankelijke technologie en duurzame groei is Zoho erin geslaagd om haar gebruikersbestand uit te breiden van 1 miljoen in 2008 tot 100 miljoen 15 jaar later. De laatste 50 miljoen gebruikers werden de afgelopen vijf jaar bijgetekend. De internationale aanpak met een sterke lokale focus biedt klanten van Zoho altijd en overal toegang tot krachtige en flexibele tools waarbij de privacy vooropstaat.

Zoho is op geleidelijke en verantwoorde wijze gegroeid zonder ooit externe financiering te accepteren. Het bedrijf is daardoor in staat om zonder druk van buitenaf haar langetermijnvisie te volgen en haar bedrijfscultuur in stand te houden. Deze aanpak helpt Zoho om trouw te blijven aan haar waarden, zoals schuldenvrije groei en het bedienen van klanten in hun eigen regio.

'Ik wil al onze klanten bedanken voor het bereiken van 100 miljoen gebruikers wereldwijd en voor het vertrouwen dat ze in ons hebben,' zegt Sridhar Iyengar, Managing Director van Zoho Europe. 'Dit is een indrukwekkende mijlpaal voor elke organisatie, maar het voelt voor ons extra bijzonder om te zijn uitgegroeid van een start-up tot wereldwijd softwarebedrijf en zonder hierbij gebruik te hebben gemaakt van extern kapitaal. En we zijn nog niet klaar. We hebben indrukwekkende innovatieplannen voor de komende 10 jaar, waarbij we investeren in diepgaande technologieën om miljarden gebruikers over de hele wereld van dienst te zijn. Daar werken we naartoe en we willen iedereen bedanken voor de voortdurende steun.'

comments powered by Disqus