AI-oplossing Verint verdubbelt capaciteit klantenservice

AI-oplossing Verint verdubbelt capaciteit klantenservice
  • 25 september 2024
  • Kel Koenen

Verint onthulde tijdens het Engage 2024-event hun Agent Copilot Bots. Deze AI-oplossing, specifiek ontworpen om taken van klantenservice-agenten te automatiseren, stelt organisaties in staat om hun operationele capaciteit te verdubbelen en op die manier twee keer zoveel oproepen te verwerken.

Elke Verint Agent Copilot Bot automatiseert een specifieke taak, zoals het opzoeken van klantinformatie, het real-time bieden van advies aan agenten en het automatisch samenvatten van gesprekken. Door het gebruik van meerdere bots in combinatie kunnen organisaties hun agenten ondersteunen, waardoor er meer tijd vrijkomt voor persoonlijke interactie en klantondersteuning. Dit leidt tot lagere personeelskosten, een verbeterde klantervaring en verhoogde omzet door betere verkoopondersteuning.

Verint's Chief Product Officer, Jaime Meritt, benadrukt de positieve resultaten van klanten die de nieuwe oplossing al gebruiken. 'Onze klanten melden sterke AI-resultaten. Het modulaire ontwerp van het Verint Open Platform maakt het eenvoudig om snel nieuwe bots te implementeren en uit te breiden, waardoor organisaties directe voordelen en een hoog rendement op hun AI-investeringen kunnen realiseren.'

De Verint Agent Copilot Bots zijn toegankelijk via één gebruiksvriendelijke interface, wat het beheer en de uitbreiding van geautomatiseerde processen vergemakkelijkt. Dankzij deze oplossing kunnen bedrijven hun klantenservice efficiënter en effectiever maken, wat zowel klanten als medewerkers ten goede komt.

comments powered by Disqus