Voys lanceert nieuwe telefonieoplossing: Ascend

Voys lanceert nieuwe telefonieoplossing: Ascend
  • 23 september 2024
  • Kel Koenen

Voys breidt zijn portfolio uit met Voys Ascend, een geavanceerde telefonieoplossing die specifiek is ontworpen voor bedrijven die behoefte hebben aan uitgebreide contactcenter-functionaliteiten. Voys is de eerste whitelabelpartner van Intermedia in de EMEA-regio, waarmee het product voor het eerst beschikbaar komt in Nederland.

Met Ascend biedt Voys een oplossing die aansluit bij bedrijven die tussen standaard mkb-oplossingen en complexe corporate systemen in zitten. 'We merkten dat de markt behoefte had aan een telefonieoplossing die eenvoudig in gebruik is, maar toch geavanceerde functies biedt', zegt Ronald Stokebrook, projectleider bij Voys. 'Met Ascend kunnen bedrijven onder meer hun telefonische bereikbaarheid beheren en profiteren van naadloze integratie met tools zoals Microsoft Teams, zonder de noodzaak van extra licenties.'

Ascend is ontwikkeld op basis van Intermedia’s Unified Communications as a Service (UCaaS) en Contact Center as a Service (CCaaS) platformen, wat zorgt voor een schaalbare en flexibele oplossing. De koppeling met Microsoft Teams is een belangrijk voordeel voor bedrijven die hun communicatieprocessen willen optimaliseren.

De samenwerking met Intermedia versterkt de positie van Voys als uitdager in de telecomsector. Wilco van Dijk, directeur Channel Development bij Intermedia, prijst de gedeelde visie: 'Voys heeft de energie en ambitie om verder te groeien, en Ascend past perfect bij die strategie.'

Nederland is het eerste land waar Voys Ascend beschikbaar is. De lancering in andere Europese markten zal spoedig volgen.

comments powered by Disqus