Strategische samenwerking om AI toegankelijker te maken

Strategische samenwerking om AI toegankelijker te maken
  • 12 september 2024
  • Kel Koenen

Gorilla Services en Neople bundelen hun krachten om AI-oplossingen toegankelijk te maken voor niet-technische gebruikers, met als doel meer efficiëntie en een hogere klant- en medewerkerstevredenheid.

Gorilla Services en Neople bundelen hun krachten in een strategische samenwerking om AI beter te integreren met menselijke expertise. Neople maakt AI toegankelijk door het creëren van digitale collega’s die slimme hulp bieden voor e-commerce support teams.

Freshworks & monday.com-expert Gorilla Services versterkt deze aanpak door bedrijven te helpen door digitale AI collega’s, zoals Neople, te implementeren in bijvoorbeeld Freshdesk. Deze samenwerking verhoogt naast de efficiëntie ook de klanttevredenheid voor klantenserviceteams. 

Neople’s AI-collega’s zijn ontworpen om teams te ondersteunen met input en de werklast te verlichten in verschillende systemen. AI kan het verschil maken met de juiste training en input, mits het op de juiste manier wordt geïmplementeerd. 

'Bij Gorilla Services draait alles om een naadloze integratie, iets wat vaak ontbreekt bij AI-implementaties', vertelt Joachim Beckmann, ceo Gorilla Services. 'Onze gedeelde focus op maatwerk, geavanceerde integraties en volledige ondersteuning van organisaties vormt de kern van de samenwerking met Neople.'

Dat beaamt ook Menno Zevenbergen, co-founder van Neople. 'Veel e-commerce bedrijven willen AI implementeren om efficiënter te werken, maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen of hebben een slechte eerste ervaring met een AI tool. Daardoor zijn supportmedewerkers vaak nog zoekende hoe samen te werken met AI. Dankzij deze samenwerking nemen we bedrijven aan de hand om AI succesvol te implementeren in bestaande support- en communicatiekanalen, maar anderzijds ook om teams te laten ervaren dat samenwerking met AI het werk leuker kan maken en tegelijkertijd de klanttevredenheid verhoogt.'

Voor beide bedrijven is de samenwerking een goede stap in het leveren van meer intuïtieve en gepersonaliseerde AI-oplossingen.

comments powered by Disqus