'De Volksbank meet ook op vertrouwen en liefde'

'De Volksbank meet ook op vertrouwen en liefde'
  • 15 maart 2023
  • Ryan Baij

Tamara Mom en Jolien Nelemans zijn beiden Strategisch Marketeer Klantbeleving bij de Volksbank en sprekers tijdens de 7e editie van Nima Marketing Day, een evenement van collegatitel MarketingTribune op donderdag 15 juni in DeFabrique in Utrecht. Een korte kennismaking.

Als experts op het domein klantbeleving zijn Mom en Nelemans verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van visie en beleid op het gebied van klantbeleving en klantrelatie. De titel van hun presentatie luidt Bereik met een klantrelatiestrategie meer dan alleen tevreden klanten. 'Ben je op zoek naar de next step in het meten en verbeteren van de klantbeleving en zijn tevredenheid en NPS niet meer voldoende? Kijk dan met ons mee hoe wij de stap naar werken vanuit een klantrelatiestrategie hebben gemaakt.' de Volksbank ontwikkelde een nieuwe metric om het succes van de klantrelatiestrategie te meten: de Klantrelatiescore. De KRS meet niet alleen tevredenheid met het merk, maar ook vertrouwen en liefde.

Waarom mag marketingminnend Nederland jullie sessie niet missen?
Ben je net als wij op zoek naar de next step in het meten en verbeteren van de klantbeleving? Kom dan langs om te horen hoe het klantrelatiemodel in elkaar zit. We laten zien welke factoren cruciaal zijn in het bouwen van een relatie en dat een sterkere relatie ook daadwerkelijk meer oplevert.

Wat is momenteel een hot marketing issue voor jullie merk?
Zorgen dat klanten in alle contacten ervaren waar je voor staat als merk. Hiervoor is het belangrijk dat alle collega’s binnen de organisatie samenwerken om de klant een ervaring te geven die de merkbeleving versterkt. Hoe groter het bedrijf, des te groter deze uitdaging.

Wat is voor jullie de grootste marketinguitdaging voor 2023?
De grootste uitdaging bij de Volksbank is zorgen dat alles wat de klanten van onze merken ervaren, bijdraagt aan het versterken van de klant- en merkbeleving. Ook als je minder leuke boodschappen hebt van bijvoorbeeld kosten die stijgen.

Welke tips/adviezen heb je voor collega-marketeers?
Zorg dat iedereen binnen de organisatie weet hoe hij in zijn dagelijkse werk kan bijdragen aan de klant- en merkbeleving en een eigen doelstelling heeft op klantbeleving.


Geïnterseeerd in Nima Marketing Day? Dat vindt plaats op donderdag 15 juni 2023 in DeFabrique in Utrecht.
Reserveer hier uw ticket.
Meer informatie via nimamarketingday.nl.

comments powered by Disqus