VliegenNaar.nl houdt ‘Curaçao beldagen’

VliegenNaar.nl houdt ‘Curaçao beldagen’
  • 23 juli 2015
  • Redactie

Vliegticketvergelijker VliegenNaar.nl gaat consumenten helpen bij het vinden van de goedkoopste vluchten naar Curaçao voor hun reisperiode. Tijdens de ‘Curaçao beldagen’, die vandaag en morgen plaatshebben, is een 9-koppig contactcenterteam samengesteld om bellers te woord te staan.

‘Curaçao is de eerste bestemming waarvoor we deze beldagen organiseren, omdat de behoefte aan hulp en advies bij het vinden van scherp geprijsde tickets voor Curaçao het grootst is’, vertelt Caroline Ferguson, oprichter van de betreffende vergelijkingsite. Actietarieven zouden moeilijk vindbaar zijn op de websites van de luchtvaartmaatschappijen, vandaar de extra hulp.

Klantenservice
Aanvullend legt Laura Boldingh, commercieel manager van Leads2Travel, op verzoek uit dat het speciaal opgerichte testteam (bestaande uit 9 man redactie en vluchtaanbiedingtesters, red.) ‘expertadviezen op maat’ zal bieden aan bellers. ‘De intentie van de  ‘Curaçao beldagen’ is om mensen te helpen die tegen bepaalde problemen aanlopen als ze willen gaan boeken. Het type vragen dat we krijgen  omtrent het vinden van de beste prijzen, is niet via een standaardscript te beantwoorden. Het soort klantenservice dat wij als vliegticketvergelijker verlenen is daarom gericht en op maat.’ Te denken valt aan het delen van ‘insider’ tips om lage prijzen uit boekingsengines omhoog te krijgen, adviezen over de beste reisperiodes voor de laagste tickettarieven, strategische momenten om te boeken en alternatieve voordelige vliegroutes.

De actie richt zich tot ‘een enorme doelgroep van onder meer Antilliaanse Nederlanders’. ‘Tevens hebben we duizenden vaste gebruikers van onze Curacao Flight Alert Service, een gratis e-mail dienst, benaderd. Hoeveel mensen daarvan hulp zullen zoeken tijdens deze beldagen blijft afwachten, maar we denken dat de respons best omvangrijk kan zijn’, laat Boldingh aan CustomerFirst weten.

Vervolg
Indien de actie een succes blijkt, zullen er vaker beldagen worden georganiseerd voor Curaçao en andere populaire bestemmingen zoals Bangkok, Paramaribo en New York. Vandaag staat het contactcenterteam tussen 9.00 en 17.30 uur exclusief paraat voor abonnees van de Flight Alert Service, morgen mag ‘iedereen’ bellen naar 020-7630554.

Update (24/07)
VliegenNaar.nl spreekt van een groot succes. Ruim 120 mensen contacteerden het actienummer. Ferguson: 'We zijn blij dat we zoveel mensen extra hebben kunnen helpen en het was voor de medewerkers vooral ook erg leuk om zoveel vaste gebruikers ook eens telefonisch te spreken. We hebben dan ook meteen besloten om van de ‘Beldagen’ een vast item te maken.' De volgende beldagen zijn voor Thailand en Suriname.

comments powered by Disqus