Interactive Intelligence boert goed in Q2

Interactive Intelligence boert goed in Q2
  • 5 augustus 2016
  • Redactie

Softwareleverancier Interactive Intelligence meldt financieel positieve resultaten te hebben behaald in het tweede kwartaal van dit jaar. De omzet steeg naar bijna € 98 miljoen, een groei van dertien procent ten opzichte van vorig jaar.

Bovenal kwamen er 204 nieuwe klanten bij voor zijn cloudservice voor contactcenters en klantcontact, PureCloud, en dat is zeventig procent meer dan in het eerste kwartaal van 2016. Daarnaast nam het aantal cloudabonnementen toe met 43% ten opzichte van vorig jaar. ‘PureCloud slaat echt aan’, aldus Don Brown, ceo van Interactive Intelligence. ‘De 204 nieuwe klanten in dit kwartaal illustreren dat. Eind vorig jaar hadden we 24 PureCloud-klanten, nu zes maanden later zijn dat er ruim 300. Deze snelle groei geeft de enorme interesse en vraag weer die we zien van zowel kleine als grote organisaties in onze belangrijkste geografische markten.’

Naast de groei in de cloudabonnementen verloopt de verkoop van on-premise oplossing CIC ook nog altijd voorspoedig: 37 nieuwe klanten, waarvan zes met een waarde van meer dan $ 1 miljoen. Klik hier voor het financiële bericht.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link