CRM-oplossing voor ledenbeheer gelanceerd

CRM-oplossing voor ledenbeheer gelanceerd
  • 06 april 2017
  • Redactie

CRM Partners, gespecialiseerd in customer engagement in de ledenbranche, heeft MembersLife gelanceerd. Deze CRM-oplossing is bedoeld voor het ledenbeheer van kleine tot middelgrote verenigingen.

Zij kunnen bijvoorbeeld met behulp van diverse geïntegreerde apps professionele ledenevenementen organiseren, leden offline en online samenbrengen, facturen aanmaken, betalingen verwerken en gepersonaliseerde e-mails versturen. Het bedrijf stelt dat CRM hiermee voor iedere vereniging binnen handbereik komt, zonder overbodige functionaliteiten, ingewikkelde configuraties en dure implementaties.

MembersLife is modulair opgebouwd uit diverse apps en is volledig toegespitst op ledenorganisaties en verenigingen. Met deze apps kunnen zij bouwen aan persoonlijke en duurzame relaties met hun leden. Het platform is ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics CRM en is volledig in de cloud ondergebracht. MembersLife is te downloaden in Appsource van Microsoft en daarna direct beschikbaar voor een vast bedrag per maand per gebruiker.

Op maat
Initiatiefnemer Caroline Koekoek vertelt: ‘Deze oplossing biedt een op maat gemaakt pakket, waardoor het systeem alleen toont wat verenigingen écht nodig hebben. Daardoor word je niet overdonderd door overbodige knoppen en functies. Bovendien nemen wij het beheer van het systeem op ons, hierdoor wordt nadenken over updates en onderhoud verleden tijd.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link