Webhelp neemt Franse CRM-speler over

Webhelp neemt Franse CRM-speler over
  • 13 juni 2017
  • Redactie

Webhelp heeft de overname aangekondigd van Direct Medica, specialist in customer relationship management in de gezondheidszorg in Frankrijk. Het is de veertiende overname van Webhelp in vier jaar tijd.

Direct Medica levert operationele en innovatieve oplossingen die de relatie tussen gezondheidsprofessionals, patiënten, ziekenhuizen en andere zorginstellingen optimaliseren. Het klantenportfolio is zeer breed: van laboratoria, ziekenhuizen, verzekeraars, patiëntenverenigingen tot overheden. Gert-Jan Morsink, ceo van Webhelp Nederland en RvB-lid van de Webhelp Groep: ‘We zijn erg enthousiast over deze overname en zullen Direct Medica begeleiden in haar internationale expansie met als doel Europees marktleider in de health industrie te worden.’

Meerderheidsbelang
De overname zal naar verwachting eind juli 2017 worden afgerond. Webhelp verkrijgt dan het meerderheidsbelang terwijl de drie oprichters Jean-Christian Kipp, Sophie Kerob en Jerôme Stevens en het managementteam een significant aandeel in het bedrijf houden en zich richten op verdere groei.

Webhelp stelt uit te willen groeien tot een wereldwijde BPO-speler door middel van groei van de bestaande business en overnames. De overname volgt op de acquisitie van Netino en MyStudioFactory in het digitale domein en Telecats op het gebied van spraaktechnologie.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link