Ramón Delima hogerop bij KLM

Ramón Delima hogerop bij KLM
  • 8 januari 2018
  • Redactie

Ramón Delima is benoemd tot managing director Cygnific B.V. Sales & Service Centre, een volle dochter van KLM. In zijn vorige functie was hij vice president Americas Cargo bij Air France - KLM en Martinair. Delima volgt Ton Ridder op, die per 1 januari 2018 met vervroegd pensioen is gegaan.

Cygnific opereert met ruim 1.000 werknemers vanuit Nederland, met kantoren in Amsterdam en Enschede, en is wereldwijd operationeel verantwoordelijk voor de sales & servicecenters in onder meer Manilla (Filipijnen) en Wembley (Verenigd Koninkrijk). Daarnaast verzorgt de organisatie ook voor bedrijven als Air Miles en Hudson’s Bay de klantenservice.

Digitale transformatie
Ook bij Transavia zijn er interne verschuivingen. Zo is Rik Farenhorst onlangs gestart als CIO van deze luchtvaartmaatschappij. In deze functie stimuleert hij de digitale transformatie en bevordert hij IT-innovatie binnen het bedrijf. Farenhorst was hiervoor business unit manager bij Xebia, dat diensten en oplossingen biedt om organisaties naar ‘digitale winnaars’ te transformeren.

comments powered by Disqus