St. Anna Zorggroep introduceert medewerkersplatform

St. Anna Zorggroep introduceert medewerkersplatform
  • 13 november 2018

De Noord-Brabantse St. Anna Zorggroep lanceerde onlangs het SparkleInnovatiePlatform, voor en door medewerkers. Het medium moet de betrokkenheid en kennis van medewerkers vergroten om patiënt- en cliëntgerichte zorg te kunnen bieden.

De organisatie zegt middels het platform bewust innovaties te stimuleren: het SparkleInnovatieplatform moet ruimte en ondersteuning bieden om verbeteringen sneller door te voeren. ‘Onze medewerkers zijn tenslotte de oren en ogen van de zorggroep. Zij hebben contact met onze patiënten en cliënten. Zij weten wat leeft en hebben allerlei ideeën,’ aldus Ingrid Wolf, namens de Zorggroep.

Idee-ondersteuning
Het initiatief moet tevens zorgen voor een prettiger(e) werkplek. Volgens Wolf zorgde de totstandkoming van ideeën en de realisatie van verbeteringen de afgelopen tijd voor veel energie in de organisatie. De nieuwe ideeën wil het bedrijf daarom verder ondersteunen. ‘Dat is goed voor onze patiënten, onze medewerkers en onze Zorggroep. Het platform is een middel om ons daarbij te helpen.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link