OBI4wan haalt HowAboutYou binnen

OBI4wan haalt HowAboutYou binnen
  • 06 april 2020
  • Redactie

Online media monitoringspecialist HowAboutYou is per 3 april overgenomen door softwarebedrijf OBI4wan. ‘Deze samenvoeging zal leiden tot nog meer klantgerichtheid en efficiëntere processen richting klanten en opdrachtgevers’, voorziet OBI4wan-ceo Alexander de Ruiter.

De actuele krachtenbundeling bouwt voort op het reeds bestaande partnership van de twee bedrijven; in de afgelopen 9 jaar was HowAboutYou één van de belangrijkste verkoop- en implementatiepartners van OBI4wan’s software-oplossingen. Klanten van de online media monitoringspecialist zijn onder meer 270 gemeenten in Nederland en woningcorporaties. ‘Misschien hadden we dit al veel eerder moeten doen’, zegt Frank Bruijninckx, directeur van HowAboutYou. ‘In de gesprekken van de afgelopen weken is duidelijk geworden wat we winnen door het samenbrengen van de twee teams.’ De merknaam blijft voorlopig bestaan en Bruijninckx gaat mee leiding geven aan het bedrijf en wordt mede-eigenaar.

De Ruiter is op zijn beurt eveneens te spreken over deze fusie. Een bekroning van de succesvolle samenwerking, stelt de ceo van OBI4wan. ‘We kijken er naar uit om samen verder te bouwen aan het optimaal bedienen van deze klanten en opdrachtgevers.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link