‘50 en nog zoveel dromen en ideeën … afscheid van Geert’

‘50 en nog zoveel dromen en ideeën … afscheid van Geert’
  • 30 september 2021
  • Gastauteur

Geert schrijf je met een grote G … De G van Geniale ideeën, Geven, van Gastvrij, van Grote dromen, van Groeien, van Gala, Goedlachs, Gezellig, van Gangmaker, Gul, Grappig en soms zeer Geduldig. Hij gaf eigenlijk niet om Geld, maar meer om Geluk…

Flamboyant in alles wat je deed … flamboyant in de liefde, tijdens feesten, diners en bijeenkomsten, in jouw kleding, in jouw werk, in jouw hele leven …

Geboren om een echte artiest van het leven te zijn
Je was een creatieve topper, verzon geniale zaken en nieuwe concepten over hoe iedereen in de wereld van klantcontact, of een deeltje daarvan, het beter zou kunnen doen.

Je deed de gekste dingen met succes. Ik herinner me de publicatie van de Top 50 Callgirls (dat ging natuurlijk over topvrouwen in de branche) en dat hij Joop Braakhekke, van het beroemde restaurant le Garage in Amsterdam en TV-kok, op de Telecommerce beurs cocktails en hapjes liet maken in zijn stand, en  Joop kwam het doen omdat ze vrienden waren. En zo had Geert heel veel vrienden, ook binnen de branche, die veel voor hem over hadden en over veel avonturen met Geert kunnen vertellen.

Je bracht mensen bij elkaar, bijvoorbeeld in Household met Gerard Burgering, de denktank voor ondernemers uit de branche. Je organiseerde elk jaar beursreizen naar Berlijn voor een prikkie en het was, zoals zoveel van je inzet, weer veel liefdewerk oud papier, iedereen kon dat erg waarderen! We gingen samen naar het Gala, dansen. Je dronk graag een wijntje en kon erg vrolijk zijn in de avond, maar in de ochtend weer gewoon was je aan het werk, met jouw mensen.

Iedereen van boven de 50 denkt aan Geert met een Glimlach
In de uitvoering lukte niet alles wat je bedacht, maar je kwam altijd weer terug. Je hebt heel wat potjes gebroken, maar iedereen mocht je graag en vergaf dan ook weer. Nu ben je er plots niet meer.

Hoe moet dat nou in Spanje met je zaken en je mensen en je liefde? Hoe is het met Peggy? Iedereen mist je nu al Geert! Ik wens allen die je na staan veel sterkte met dit enorme verlies.

‘Bijzondere mensen sterven niet, zij gaan wel, maar blijven toch voor altijd.’

Dankjewel voor al die jaren Geert!

---

Hanny Philipse

 

(beeld: Geert in oktober 2020 op CustomerFirst)

comments powered by Disqus