Klanten BP en AH to go straks bediend in 100 tankstations

Klanten BP en AH to go straks bediend in 100 tankstations
  • 24 september 2021
  • Peter van Woensel Kooy

Albert Heijn en BP breiden hun samenwerking uit naar ruim 100 tankstations verspreid over heel het land. Klanten kunnen daardoor voortaan bij de combi AH to go en BP terecht voor lekker, vers eten en drinken voor onderweg. En voor een volle tank natuurlijk.

De samenwerking is het vervolg op de eerdere succesvolle proef van BP en Albert Heijn. Met de opening van BP Vliete, hebben inmiddels tien BP tankstations een Albert Heijn to go. Tot het einde van dit jaar komt hier iedere week een AH to go bij, wat het totaal aantal eind 2021 op 24 locaties brengt.  

'Nog lekkerder eten en drinken voor onderweg' 
De mooie combinatie van specifieke kennis en jarenlange ervaring van Albert Heijn en BP op hun eigen vakgebied, zorgt voor volgens beide merken voor een prettiger CX voor allemaal: nog lekkerder eten en drinken voor onderweg: met een vers assortiment dat helemaal is toegespitst op de wensen van de weggebruiker. De Albert Heijn to go winkel bij BP biedt de weggebruiker een grote keuze aan ter plekke vers bereid eten – warm en koud op bestelling – en drinken voor onderweg, zoals koffie van baristakwaliteit, belegde broodjes, salades, croissants, snacks en verse vruchten- en groentesappen. Uiteraard vinden klanten er ook nog steeds de vertrouwde autoproducten, zoals Castrol motorolie en ruitensproeiervloeistof.  

CX gezamenlijke klant verbetert
De samenwerking met BP sluit volgens de partners naadloos aan op de ambitie van Albert Heijn om er altijd en overal te zijn voor klanten: om de hoek en onderweg, zoals op treinstations, hogescholen, ziekenhuizen én bij tankstations. Voor BP draagt de samenwerking met Albert Heijn bij aan de uitvoering van haar strategie 'om het convenience aanbod wereldwijd te herdefiniëren en uit te breiden – en weggebruikers daarmee alles te bieden wat zij nodig hebben op goed bereikbare locaties met ruime openingstijden'.  
(PvWK)

comments powered by Disqus