Enreach breidt telefoonfuncties Microsoft Teams uit

 Enreach breidt telefoonfuncties Microsoft Teams uit
  • 10 maart 2022
  • Peter van Woensel Kooy

Enreach, moederbedrijf van onder meer Voiceworks en Europees marktleider in Unified Communications (UC)- en Cloud Contact Center-oplossingen (CCaaS), maakt vanaf heden onderdeel uit van Microsoft’s Operator Connect Programma. Teams-gebruikers kunnen hiermee profiteren van eenvoudige integratie tussen Enreach telefoonservices (PTSN) en Microsoft Teams.

Deze mijlpaal is een volgende stap in de strategie om Microsoft Teams-ervaringen te verbeteren door het toevoegen van de Enreach productportfolio.

Met de toename van Microsoft Teams en hybride wex§xrkomgevingen willen veel organisaties Microsoft Teams met hun bestaande telefoonomgeving verbinden. Zo kunnen zij het als telefooncentrale (‘PBX’) gebruiken, of het integreren in een al bestaande PBX. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld iemand telefonisch aan een lopende Teams-meeting toevoegen (vaste lijn of mobiel), of met een vast nummer vanuit Microsoft Teams bellen.

Enreach is reeds een gevestigde naam als telco serviceprovider in Europa. Het bedrijf levert telefoonlijnen en -nummers, en kan Microsoft Operator Connect snel en moeiteloos toevoegen. Zo krijgen klanten nog meer flexibiliteit in hun communicatie en keuzevrijheid in hun samenwerkingsopties. Daarnaast biedt Enreach Microsoft’s twee andere PSTN-telefoonopties al aan: Microsoft Calling Plans en Microsoft Direct Routing.

Erkenning als Europees marktleider
Joep Lecluse, Head of Cloud Workspace Productivity bij Enreach, vertelt de volgers van CustomerFirst: 'We zijn erg trots op deze prestatie, vooral omdat slechts een fractie van de honderden serviceproviders die deze aanvraag indienen, deze ook toegewezen krijgen. Het is voor Enreach een erkenning van onze sterke marktpositie in Europa en past in de strategische ontwikkeling van ons portfolio.'

Martin Claßen, Chief Product Officer bij Enreach vervolgt: “Ons doel is om het contact tussen mensen zo eenvoudig en relevant mogelijk te maken en zowel fysieke als digitale barrières weg te nemen. Op deze manier kan men zich volledig op het contact focussen zonder dat technologie ze daarbij afleidt. Onderdeel worden van Microsoft Operator Connect is daar een belangrijke stap in, en het past bij onze missie om Microsoft Teamsgebruikers in heel Europa het optimale uit hun technologische investeringen te laten halen en eenvoudige te integreren met de Enreach producten.”

Microsoft Operator Connect wordt over enkele maanden beschikbaar in Nederland, Denemarken, Finland, Duitsland en Spanje. Andere Europese landen zullen spoedig hierna volgen.
(PvWK, foto: Yan Krukov / Pexels)

Over Enreach
'Enreach is een Europese UCaaS leider met focus op het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Spanje, Denemarken, Finland en de Baltische Staten en levert samenwerkingstechnologie en telecomdiensten via haar resellers, serviceprovider-partners en directe kanaal. Alle bedrijven binnen de groep dragen bij aan intelligente, geïntegreerde IT- en communicatieoplossingen die zorgen voor optimale communicatie en workflow tussen organisaties. Enreach’ missie is om bedrijven toegang te geven tot de beste communicatie- en samenwerkingstools met een eenvoudige, gebruikersgerichte interface die is afgestemd op hun specifieke behoeften en systemen. Enreach is actief in meer dan 25 landen en heeft 1100 medewerkers in dienst, verspreid over 24 verschillende Europese kantoren. Meer informatie check hier www.enreach.com.'

(bron: Enreach)

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • Reacties
  • Link