Blokker hét landelijk pannenrecyclepunt

Blokker hét landelijk pannenrecyclepunt
  • 23 mei 2022
  • Redactie

Vanaf vandaag kunnen bij alle Blokker winkels in Nederland oude pannen worden ingeleverd, die vervolgens 100% worden gerecycled. Met de slogan 'Lever je oude pan in en krijg 5% korting op je nieuwe pan' roept Blokker iedereen op om oude pannen niet zomaar weg te gooien, maar ze naar het nieuwe recyclepunt te brengen.

Jeanine Holscher, ceo van Blokker: 'Ik ben erg blij dat we, naast de recycling van kleine elektrische apparaten, batterijen en koffiecups vanaf nu ook pannen gaan recyclen, omdat dit perfect aansluit bij onze duurzaamheidsambitie. Een aanzienlijk deel van onze omzet bestaat uit de verkoop van pannen. Door deze volledig te recyclen, dragen wij nog meer bij aan een circulaire economie en willen we de consument stimuleren om hun oude pan niet zomaar weg te gooien.'

Klanten kunnen hun oude pan(nen) bij elke Blokker winkel inleveren. De pan mag van ieder willekeurig merk of soort zijn, zolang het maar geen elektrische pan is. Als ze meteen een nieuwe pan uitzoeken, ontvangen ze bij het afrekenen 5% korting op de nieuwe pan.

De korting geldt uiteraard op alle pannen van het Blokker eigen merk, maar ook op andere pannenmerken die Blokker verkoopt zoals Tefal, BK, Combekk en GreenChef. Alle ingeleverde pannen komen vervolgens bij de juiste verwerker terecht, waardoor 100% van het materiaal wordt hergebruikt. Het recyclen van pannen door Blokker is het hele jaar door mogelijk.

Vanzelfsprekend kunnen ook altijd oude pannen worden ingeleverd als klanten geen nieuwe nodig hebben.

comments powered by Disqus