HubSpot opent vestiging in Nederland

 HubSpot opent vestiging in Nederland
  • 23 september 2022
  • Ryan Baij

HubSpot, heeft zich gevestigd in Nederland. Deze maand opende HubSpot zijn kantoor in de Mondriaantoren aan het Amstelplein in Amsterdam.

HubSpot kiest, naar eigen zeggen, mede voor Amsterdam vanwege haar sterke ecosysteem. Amsterdam is een van de snelst groeiende tech hubs in Europa: wereldwijd staat Nederland op plek vier als het gaat om de totale market cap van publieke techbedrijven.

Het kantoor in Amsterdam maakt 100% gebruik van hernieuwbare energie, net als de andere kantoren van HubSpot. Naast de focus op een duurzame toekomst maakt het bedrijf zich hard voor diversiteit. Zo zijn 50% van de leidinggevenden bij HubSpot vrouw, waaronder 4 op C-suite-level.

Yamini Rangan, CEO van HubSpot: 'We zijn verheugd om de deuren van HubSpot in Amsterdam te openen en ons aan te sluiten bij de lokale tech gemeenschap. Onze internationale activiteiten groeien jaar na jaar en Nederland biedt een grote kans voor verdere groei. We zijn gepassioneerd om schaalbare bedrijven te helpen groeien. Ik kijk ernaar uit om onze impact uit te breiden, dankzij onze lokale klanten, partners en medewerkers.'

Tijdens de feestelijke bijeenkomst, in het Student Hotel in Amsterdam, vertelde Senior Marketing Director Inken Kuhlman-Rhinow dat HubSpot graag in de Nederlandse hoofdstad vestigt vanwege het feit dat het een grote tech hub in Europa is en het vierde grootste land in EMEA. Daarnaast vertelde ze gekscherend, dat Hubspot en Nederland uiteraard ook nog de kleur oranje gemeen hebben.

Hubspot heeftt ruim 7.000 medewerkers en zo’n 150.000 klanten in meer dan 120 landen. Recent opende HubSpot ook vestigingen in Ontario (Canada) en Madrid.

comments powered by Disqus