Yource opent derde vestiging in Suriname

Yource opent derde vestiging in Suriname
  • 16 november 2023
  • Kel Koenen

Op woensdag 15 november 2023 opende de Surinaamse Minister Kuldipsingh van Economische Zaken en ambassadeur Oostelbos, in het bijzijn van klanten uit Nederland en collega’s uit Suriname de derde vestiging van Yource op feestelijke wijze.

Namens Yource heeft Ronald Smit (COO) alle collega's die dit mogelijk hebben gemaakt, alle klanten en de Surinaamse overheid bedankt. In 2024 zal er tevens een vierde pand geopend worden. Hiermee biedt Yource haar klanten de faciliteiten om gezamenlijk door te blijven groeien.

Eerder al heeft Yource uitbreidingen gerealiseeerd in andere landen zoals Griekenland, Spanje, Bulgarije en Marokko. Net als in deze landen wordt in Suriname klantcontact afgehandeld voor de West-Europese markt met focus op de Benelux.

Yource leidt haar Members (medewerkers) op conform haar unieke One Way of Working, waarmee we ervoor zorg dragen dat onze Members de benodigde kennis en skills hebben.

'Er is bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers veel interesse in onze near- en offshore activiteiten. Met de groei van Yource Suriname kunnen we verder investeren in de uitbreiding van het aantal seats en het ontwikkelen van onze Members', aldus Ronald Smit, COO Yource.

comments powered by Disqus