Plannen voor een nieuw geluid

Plannen voor een nieuw geluid
  • 8 april 2024
  • Kel Koenen

Stichting Een Nieuw Geluid kondigt haar plannen aan voor het komende jaar, met een bijzondere focus op de ondersteuning van 'young professionals' binnen de klantcontactbranche.

Na een jaar van evaluatie en reflectie heeft de stichting besloten zich in te zetten voor het verbeteren van de transparantie en het imago van de branche. Dit omvat het bieden van ruimte aan nieuwe talenten en het stimuleren van onderlinge samenwerking en verbinding, met het uiteindelijke doel een sector te creëren waar integriteit, menselijkheid, kwaliteit en innovatie centraal staan. Zo laten bestuursleden en oprichters Anne Hettema en Chantal Rovers weten.

Het initiatief van dit jaar richt zich specifiek op de nieuwe generatie managers, die gezien worden als de vertegenwoordigers van een 'nieuw geluid' binnen de sector. De stichting heeft vastgesteld dat deze groep onvoldoende mogelijkheden heeft om hun ideeën te delen, kennis op te doen en te netwerken met collega's.

Om deze uitdaging aan te gaan, organiseert Stichting Een Nieuw Geluid twee evenementen gericht op young professionals. Het eerste evenement is een digitaal event op maandagmiddag 3 juni aanstaande. Dit event zal zich richten op kennismaking, het verbinden met vakgenoten en het delen van kennis en ervaringen. Het is gratis toegankelijk voor iedereen die zich identificeert als 'young professional' binnen de klantcontactbranche, gedefinieerd als personen met maximaal vijf jaar ervaring in de sector en niet meer dan twee jaar leidinggevende ervaring.

De stichting nodigt young professionals uit om deel te nemen aan het evenement en ziet uit naar de mogelijkheid om kennis te maken en samen te werken aan de toekomst van de branche.

www.stichtingeennieuwgeluid.nl

comments powered by Disqus