Mens centraal op 12e Congres Contentmarketing & Webredactie

Mens centraal op 12e Congres Contentmarketing & Webredactie
  • 18 oktober 2024
  • Kel Koenen

Het door iO georganiseerde Congres Contentmarketing & Webredactie, dat op donderdag 14 november in Jaarbeurs Utrecht voor de 12e keer wordt georganiseerd, legt de nadruk op de menselijke connectie in een contentwereld, die steeds meer wordt geconfronteerd met AI.

‘Wordt straks alles door AI gedaan? Hoe raken we elkaar dan nog in het hart?’ Het zijn vragen, die elke contentprofessional zich stelt in een wereld, waarin digitale ontwikkelingen duizelingwekkend snel gaan. Desondanks blijft de rol van de mens – als zender én ontvanger – cruciaal. Om die reden zet het Congres Contentmarketing & Webredactie met dit jaar als thema people for content, content for people de mens centraal.

Organisator iO verwacht op donderdag 14 november aanstaande ruim 500 contentprofessionals en geïnteresseerden uit een breed scala aan branches en organisaties in Jaarbeurs Utrecht te mogen ontvangen. Zij zullen tijdens het congres volledig worden geïnformeerd over de laatste trends en technologische ontwikkelingen op het gebied van content en de invloed, die AI daarop heeft.

Naast keynotesprekers, zoals neurowetenschapper Ayca Szapora, technologie-ondernemer Peter Hinssen én cabaretier Kasper van der Laan, zal ook een groot aantal andere professionals te horen en te zien zijn tijdens de diverse break-out sessies en workshops. Uiteindelijk wil het congres de bezoekers ook voorzien van een uitgebreid pakket aan praktische contenttips, waarmee ze gelijk aan de slag kunnen.

comments powered by Disqus