KSF Jaarcongres: AI in klantcontact

KSF Jaarcongres: AI in klantcontact
  • 14 oktober 2024
  • Kel Koenen

Op 28 november 2024 vindt in Amersfoort het jaarlijkse KSF Jaarcongres plaats, met als thema 'AI in de praktijk: whai not?'. Het congres biedt inzichten in de rol van kunstmatige intelligentie (AI) binnen klantcontactcenters. Naast de voordelen zal er ook aandacht zijn voor de risico’s, met name rond de inzet van generatieve AI (gen AI).

Bezoekers krijgen praktische handvatten voor het veilig en effectief inzetten van AI-technologie, met een focus op het ondersteunen van zowel medewerkers als klanten. De dag wordt geleid door Tom Jessen, een vertrouwd gezicht bij KSF. Hij staat bekend om zijn scherpe, humoristische en interactieve aanpak.

De keynote wordt verzorgd door Nancy Rademaker, internationaal spreker en co-founder van Drawify en Speakers Club. Zij zal laten zien hoe klant- en werknemerservaringen cruciaal zijn voor succes in een tijdperk waarin AI centraal staat.

Daarnaast geeft Job van den Berg, co-founder van ai.nl en The Automation Group, bedrijven praktische tips over hoe zij AI en data kunnen inzetten om toekomstbestendig te worden. Zijn boodschap: 'Wie toekomstbestendige bedrijven wil bouwen, zal moeten innoveren.'

Tijdens de break-outsessies delen bedrijven zoals Concentrix, Wengage, Content Guru en Zendesk hun ervaringen met AI in klantcontact. Deze sessies bieden een unieke kans om te leren van pioniers in het veld.

comments powered by Disqus