ContactCare lanceert Vavox: Slimme virtuele assistent voor klantcontact

ContactCare lanceert Vavox: Slimme virtuele assistent voor klantcontact
  • 22 oktober 2024
  • Kel Koenen

ContactCare kondigt de lancering van Vavox aan: een geavanceerde virtuele assistent die klantcontactprofessionals helpt hun werk efficiënter en effectiever te maken. Vavox biedt niet alleen automatisering van taken, maar ook slimme, op maat gemaakte suggesties op basis van up-to-date bedrijfsinformatie die centraal wordt beheerd via een cloud-gebaseerde kennisbank.

Vavox is geïntegreerd met Amazon Connect, wat zorgt voor een robuuste en schaalbare oplossing voor klantinteracties. Met toegang tot een centrale kennisbank kunnen teams op verschillende locaties samenwerken en consistente service bieden. Meer dan 150 medewerkers van ContactCare maken al gebruik van de assistent, met positieve resultaten op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

'Met Vavox geven we bedrijven de vrijheid om zich te concentreren op wat echt belangrijk is, terwijl wij de dagelijkse klantinteracties afhandelen', vertelt Jasper Meerding, CEO van ContactCare.

Belangrijkste voordelen van Vavox

  • Efficiëntie en tijdwinst: Door repetitieve taken te automatiseren met behulp van AI
  • Altijd beschikbaar: 24/7 bereikbaar, waardoor geen enkele klantvraag gemist wordt
  • Centrale kennisbank in de cloud: Zorgt voor consistente en snelle klantinteracties.
  • Persoonlijke interactie: AI maakt gepersonaliseerde gesprekken mogelijk, afgestemd op klantbehoeften

Toekomstbestendige innovatie
Met Vavox zet ContactCare een nieuwe standaard voor klantcontactoplossingen, geschikt voor zowel grote bedrijven als het MKB. De focus ligt op efficiënter werken zonder concessies te doen aan kwaliteit, wat Vavox tot een toekomstbestendige oplossing maakt.

comments powered by Disqus