Sunweb en Cygnific slaan handen ineen voor optimale klantbeleving

Sunweb en Cygnific slaan handen ineen voor optimale klantbeleving
  • 4 oktober 2024
  • Kel Koenen

Sunweb Group, bekend van reismerken als Sunweb, Eliza was here en GOGO, heeft na een intensief kennismakingstraject een samenwerking aangekondigd met klantcontactcentrum Cygnific. Vanaf december 2024 zal Cygnific, dochteronderneming van KLM, de Nederlandse, Belgische, Engelse en Duitse klanten van Sunweb Group ondersteunen met hun vakantiebehoeften.

Sunweb Group, die jaarlijks meer dan 1,5 miljoen klanten voorziet van een welverdiende vakantie, biedt op maat gemaakte pakketreizen aan en bedient daarnaast ook de Deense, Zweedse en Franse markt. Met een focus op flexibiliteit, keuzemogelijkheden en comfort, blijft Sunweb Group streven naar een persoonlijke reiservaring via digitale kanalen.

'Tijdens onze gesprekken met Cygnific ontdekten we dat onze bedrijfsculturen goed op elkaar aansluiten, vooral op het gebied van persoonlijk en efficiënt klantcontact voor, tijdens en na de vakantie', aldus Mieke De Schepper, CEO van Sunweb Group. 'Consumenten willen zorgeloos genieten van hun vakantie, zonder concessies te doen op vrijheid en keuze. Wij zijn ervan overtuigd dat Cygnific, met haar jarenlange expertise, de perfecte partner is om onze klanten optimaal te ondersteunen.'

Cygnific, dat ruim 25 jaar ervaring heeft met klantcontact voor KLM-passagiers, brengt uitgebreide kennis en passie voor reizen in het partnership. 'Onze medewerkers maken oprechte connecties met klanten en voegen iets extra's toe aan de reiservaring', zegt Marco Redeker, Managing Director van Cygnific. 'Het partnership met Sunweb markeert de start van een mooie reis waarin we samen de klantbeleving naar een hoger niveau tillen.'

Met deze samenwerking wil Sunweb Group het klantcontact verder verbeteren en vakantiegangers een zorgeloze ervaring bieden, waarbij flexibiliteit en keuzemogelijkheden centraal staan.

Foto (vlnr): Marco Redeker en Mieke De Schepper

comments powered by Disqus