Beeckestijn Business School en EarlyBridge bundelen krachten

Beeckestijn Business School en EarlyBridge bundelen krachten
  • 1 oktober 2024
  • Kel Koenen

Beeckestijn Business School en EarlyBridge slaan de handen ineen om professionals en teams te ondersteunen in hun ontwikkeling. De samenwerking is gericht op het creëren van een uitgebreid aanbod van geïntegreerde programma's op het gebied van digitalisering, leiderschap en changemanagement. Op termijn zullen beide organisaties samensmelten tot één geheel.

Beeckestijn Business School is een gevestigde naam binnen de vakgebieden Customer Experience (CX), Digital, Data, Communicatie en Marketing. EarlyBridge is vooral bekend vanwege haar leiderschaps- en veranderprogramma’s en werkt samen met toonaangevende bedrijven zoals KLM, KPN, ABN AMRO, Klaverblad en Enexis.

De strategische samenwerking komt voort uit een toenemende vraag naar kennisontwikkeling binnen AI, Digital, CX en Data, terwijl digitalisering ook leiderschap en communicatievaardigheden aanzienlijk heeft veranderd. De gezamenlijke expertise stelt beide partijen in staat om organisaties beter te begeleiden bij hun transitie naar meer digitaal en klantgericht werken.

Kathy van de Laar van EarlyBridge benadrukt de voordelen: 'Door de samenwerking kunnen we onze kennis van leiderschap en changemanagement combineren met Beeckestijn’s expertise in AI, digital, data en marketing. Dit zorgt ervoor dat we bedrijven effectiever kunnen helpen met hun ontwikkeling, wat leidt tot impactvolle bedrijfsresultaten.'

Hans Molenaar van Beeckestijn Business School voegt toe: 'Onze deelnemers vragen steeds meer naar leiderschaps- en changemanagementprogramma’s om succesvol te groeien. Door de samenwerking met EarlyBridge kunnen we nu ook bekroonde leiderschapsprogramma’s aanbieden, wat ons aanbod toegankelijker maakt voor kleinere organisaties en individuen. Daarnaast besteden we binnen onze bestaande programma’s meer aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en verandering.'

Foto (vlnr): Hans Molenaar, Kathy van de Laar, Bart Meerdink

comments powered by Disqus