Polly schiet te hulp

Polly schiet te hulp
  • 17 augustus 2016
  • Redactie

Customer Xs biedt organisaties met Polly een online support medewerker aan. Het bedrijfsonderdeel van Communication & Interaction Group (CIG) ontwikkelde dit product op basis van een vraag vanuit de markt. De klantenservicetool is volgens de leverancier óók voor de ‘bakker om de hoek’ te gebruiken.

Directeur Cees Zwezerijn geeft aan dat de door Customer Xs opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van kennismanagement- en klantinteractiesystemen voor verschillende typen organisaties vertaald is in Polly. ‘De belangrijkste eis was dat Polly vooral gebruiksvriendelijk, betaalbaar en snel inzetbaar moest worden. Zoiets bestond namelijk nog niet’, zegt Zwezerijn. De kennisbank is volgens de aanbieder makkelijk te vullen, te publiceren én op de eigen website te zetten. Tevens registreert Polly alle gebruikte zoektermen en kunnen bezoekers de artikelen beoordelen. Deze informatie maakt het mogelijk om de oplossing voortdurend te verbeteren en aan te vullen. Gebruikt een bezoeker toch het contactformulier, dan komt de ‘proactieve papegaai’ met suggesties om mogelijk alsnog direct het juiste antwoord te vinden in de kennisbank.

Faq’s
Onder meer klantcontactorganisaties zijn gebaat bij deze nieuwe oplossing, vindt Zwezerijn. ‘Medewerkers, wij noemen ze buddies, kunnen snel en makkelijk antwoorden vinden doordat Polly ze tijdens het gesprek naar het juiste antwoord begeleid. De kennisbank van Polly kan voor Buddies worden aangevuld met interne notities en daarnaast kunnen buddies artikelen opslaan in hun favorieten om snel veelgebruikte antwoorden te geven’, illustreert hij. Vullen bezoekers het contactformulier in, dan kan een zogenoemde buddy bovenal zien welke artikelen reeds bekeken zijn en welke zoekopdrachten de bezoeker heeft uitgevoerd heeft. Aansluitend kan de medewerker daar vervolgens zijn antwoord op afstemmen.

Op de bijbehorende website staat meer informatie (en de gratis proefperiode).

comments powered by Disqus