Jeroen van Hooff verlaat ManpowerGroup

Jeroen van Hooff verlaat ManpowerGroup
  • 13 juli 2017
  • Redactie

Jeroen van Hooff, huidig directeur Marketing, Communicatie & Business Development van ManpowerGroup Nederland, wordt algemeen directeur van de Nederlandse tak van Easyfairs. Per 1 oktober gaat hij van start bij deze exploitant van beurzen en congressen.

‘Dit is een ander metier dan mijn functies bij ManpowerGroup en eerder Tele’Train inderdaad, maar ook bij Easyfairs draait het uiteindelijk om klantgerichtheid en om de mensen’, licht Van Hooff vandaag toe aan CustomerFirst. Hij is enthousiast over zijn nieuwe uitdaging. ‘Mijn doel is om dit bedrijf naar de nummer 1-positie te leiden in de Nederlandse beursindustrie. Dit betekent dat wij talenten moeten werven en ontwikkelen ter ondersteuning van onze groei, plus dat we onze telesalesprocessen moeten optimaliseren met het oog op de lancering van nieuwe events en het aangaan van relaties met nieuwe prospects.’

Eric Everard, oprichter en ceo van Easyfairs, is te spreken over de aanstelling van zijn nieuwe algemeen directeur. ‘De evenementenindustrie is vooral een people business. Met zijn uitgebreide ervaring in zowel werving- en talentmanagement als de contactcenteroperatie kan Jeroen onze toekomstige succes in Nederland borgen. We hebben nu een duidelijke organisatorische bedrijfsstructuur en de benoeming van Jeroen complementeert dat plaatje.’ De beurslocaties van Easyfairs zijn in Nederland gevestigd in Gorinchem, Hardenberg en Venray.

comments powered by Disqus