ContactCare start met detachering

ContactCare start met detachering
  • 21 november 2017
  • Redactie

De Amersfoortse klantcontactspecialist ContactCare breidt zijn dienstverlening uit met de detachering en outsourcing van gekwalificeerde en ervaren klantenservicemedewerkers. Hiermee speelt het naar eigen zeggen in ‘op de marktbehoefte die is ontstaan door de verschuiving van het bezoek aan fysieke winkels naar webshops’.

Om de kwaliteit van het klantenservicepersoneel te garanderen en te ontwikkelen, is de ContactCare Academy in het leven geroepen. Gedetacheerden die dit traject hebben doorlopen, zijn onder meer ‘bedreven in het analyseren van de klantbehoefte en hebben kennis van diverse gesprekstechnieken’, leert het begeleidende persbericht.
Voor het gericht trainen en coachen van klantcontactmedewerkers ontwikkelde ContactCare MyControl, een ‘intelligente real-time performancetool’ die het voortdurend monitoren en optimaliseren van de kwaliteit van de contactmomenten mogelijk maakt, evenals het inzichtelijk maken van prestaties en resultaten voor iedere klantenservicemedewerker.

Afgelopen zomer presenteerde de klantcontactspecialist nog een tool waarmee bedrijven kunnen uitrekenen wat het uitbesteden van klantenservice kost. Deze Quickscan laat gebruikers zien of bepaalde onderdelen van klantenservice voordeliger zijn om uit te besteden en geeft hen advies.

comments powered by Disqus