SUSA verlegt focus op flexibel studentenwerk

SUSA verlegt focus op flexibel studentenwerk
  • 16 januari 2018
  • Redactie

SUSA wil af van de aanduiding uitzendbureau en legt de focus op flexibel studentenwerk. Het bureau verandert de naam daarom in ‘SUSA flexibel studentenwerk’, met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2018.

‘De dienstverlening van SUSA omvat inmiddels veel meer dan het traditionele uitzenden’, verklaart het bureau in zijn zojuist gepubliceerde persbericht. Nadat SUSA 24 jaar als uitzendbureau heeft geopereerd, vindt het bedrijf flexibel studentenwerk meer aansluiten op diens missie.

Studentenpool
SUSA is in 1947 opgericht middels een coöperatie tussen universiteiten en studenten. Begin de 21e eeuw groeit het bedrijf meer en meer uit tot een gecentraliseerde organisatie met een contactcenter, waarin vooral studenten met analytische en empathische vaardigheden voor nodig zijn. Inmiddels kunnen studenten ook in andere branches aan het werk. Het bureau gebruikt een zogenaamd ‘Poolconcept’: een pool waarin studenten structureel maar met wisselende werktijden bij eenzelfde opdrachtgever worden ingezet. Daarnaast begeleidt SUSA zowel de studentenpools als de betrokken bedrijven in het recruitmenttraject. 

comments powered by Disqus