AH en Transavia gaan voor zachte landing

AH en Transavia gaan voor zachte landing
  • 5 oktober 2018
  • Redactie

Transavia en Albert Heijn lanceren deze week een pilot waarin reizigers bij terugkomst een boodschappenpakket kunnen bestellen. Met de nieuwe dienst, AppieFly, kunnen klanten op de luchthaven een Welkom Thuis box ophalen.

De pilot is vanaf 1 oktober voor reizigers van Transavia naar Rotterdam TheHague Airport. De bedrijven beweren dat uit onderzoek blijkt dat een lege koelkast en een gesloten supermarkt de vakantiepret snel bederven bij thuiskomst. ‘Transavia en Albert Heijn zorgen daarom voor een zachte landing om dat probleem te voorkomen.’

Geïnteresseerde klanten kunnen de Welkom Thuis box vooraf bestellen bij het online inchecken, waarna het pakket in de aankomsthal af te halen is. De pakketten zijn in twee ontbijtvarianten te bestellen.
Transavia startte in januari ook al een bezorgpilot voor reizigers: in samenwerking met PostNL bood de luchtvaartmaatschappij de optie aan klanten om hun baggage op te halen. Inmiddels is deze pilot beschikbaar voor meer passagiers en wordt de balans eind dit jaar opgemaakt.

comments powered by Disqus