Sunny Cars schakelt met nieuwe klantenservicedirecteur

Sunny Cars schakelt met nieuwe klantenservicedirecteur
  • 7 augustus 2019
  • Redactie

Autohuurspecialist Sunny Cars heeft Axel Stender aangesteld als director of Customer Care. Vanuit het hoofdkantoor in München stuurt de Duitse klantcontactspecialist de klantenserviceteams voor de Nederlandse, Duitse, Belgische en Franse markt aan.

In algemene zin zijn de verantwoordelijkheden van de nieuwe Customer Care-directeur gericht ‘op het bereiken van optimale klanttevredenheid tijdens en na het gebruik van de huurauto’, meldt Sunny Cars. Meer concreet is het zijn taak om servicestandaarden te ontwikkelen, de informatiekwaliteit te verbeteren en het klantcontact te optimaliseren.

Beleving
Hans Knottnerus, managing director van Sunny Cars (Nederland, België en Frankrijk), stelt dat Stender de juiste man op de juiste plaats is, gelet op zijn ruime expertise op klantenservicegebied. ‘Samen met hem willen we voor klanten die met onze Customer Care-afdeling te maken krijgen naar aanleiding van een schade of andere navraag, een bijzondere ervaring creëren. Daarin moeten de koopbeleving en de onmiskenbare Sunny Cars-smile nog meer naar voren komen’, meent hij.

Stender vervulde de afgelopen acht jaar leidinggevende functies op uiteenlopende gebieden, waaronder Hoofd Partner- en Kwaliteitsmanagement bij Jochen Schweizer. Bij deze grote Duitse aanbieder van ‘beleveniscadeaus’ werkte hij intensief aan het verhogen van de klanttevredenheid, klachtenmanagement en proceskwaliteitsmaatregelen.

comments powered by Disqus