PeterConnects ingelijfd door Anywhere365

PeterConnects ingelijfd door Anywhere365
  • 10 juli 2020
  • Redactie

Softwareleverancier PeterConnects wordt overgenomen door contactcenterspecialst Anywhere365. ‘We zijn onder de indruk van hun focus op klantenservice, die naar onze mening uniek en zeer complementair is aan de onze.’

‘Deze combinatie zal onze positie op de wereldmarkt voor omnichannel-communicatiesoftware versterken en ons in staat stellen om ons gezamenlijke klantenbestand van meer dan 2.500 zakelijke klanten in meer dan 60 landen – waaronder tientallen Fortune Global 500-bedrijven – beter te bedienen’, aldus PeterConnects’ ceo Lucas de Clercq. Het team van De Clercq wordt toegevoegd aan het personeelsbestand van Anywhere365. Op zijn beurt zegt oprichter van laatstgenoemde partij, Gijs Geurts, onder de indruk te zijn van het groeitraject van PeterConnects, alsmede de kwaliteit van de productsuite en hun focus op klantenservice, ‘die naar onze mening uniek en zeer complementair is aan de onze’. De ambitie van Geurts is om aanzienlijke efficiëntie in de cloud te creëren voor onder meer contactcenters.

Voor Anywhere365 is de acquisitie van PeterConnects inmiddels de derde overname in het afgelopen jaar. Het doel van de overname is groei met lokale aanwezigheid in de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, België, Duitsland, Frankrijk, Singapore en Nederland.
 

comments powered by Disqus