Oger komt langs bij klant met 'Drive in Closet'

Oger komt langs bij klant met 'Drive in Closet'
  • 11 december 2020
  • Redactie

Bij Oger Fashion hoeven klanten niet meer naar de winkel toe te komen, maar komt de retailer naar de klant toe. Met een SRV-wagen – ook wel de ‘Drive in Closet’ – komt het bedrijf persoonlijk bij klanten aan de deur, waardoor zij hun garderobe geheel coronaproof kunnen aanschaffen.

Het modemerk heeft voor deze mode-SRV samengewerkt met architect Robert Kolenik. ‘Bij een afspraak met de klant stylen we de Drive-in Closet helemaal in de smaak van de klant met daarin al zijn maten en favoriete merken die bij ons in het systeem staan. Voor nieuwe klanten nemen we eerst een telefonisch interview af waarin we wensen, merken en maten bespreken. De Drive in Closet is vooral voor klanten die een hele nieuwe garderobe willen aanschaffen, maar die lang in de winkel staan te risicovol vinden’, aldus Brand director Sander Lusink.

Maatregelen
De nieuwe service is in heel Nederland beschikbaar. Voor een afspraak moet de klant contact op nemen met de Oger Personal Advisor, die vervolgens met de truck bij de klant langs komt om coronproof zijn gepersonaliseerde garderobe door te passen. In de SRV-wagen zijn plastic handschoenen, mondkapjes en handgel aanwezig, ook draagt de medewerker een mondkopje.

comments powered by Disqus